Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. június 23., szombat

Youkai Ningen Bem 1. rész


Kyoko az érettségi letételének örömére belekezdett ebbe a doriba. :) :3
 Személy szerint imádom ezt a doramát, ebben Kame is rájátszott és a témája is, ami eléggé szokatlan. :D
Jó szórakozást hozzá. :) ♥

Ismertető:

Cím: 妖怪人間べム / Youkai Ningen Bem

Hossz: 10 rész

Műfaj: természetfeletti, kaland

TV-adó: NTV

Sugárzás: 2011. október 22. – 2011. december 24.

Adás ideje: Szombat 21:00

Opening: Bem, Bella és Bello – Youkai Ningen Bem Theme

Ending: KAT-TUN – BIRTH


A történet:

Bem, Bella és Bello mindhárman ronda szörnyetegek, se nem emberek, se nem állatok. Ám nagyon kedvesek, barátságosak, és mindig segítenek a bajbajutott embereknek. Mivel szörnyetegek, az emberek félnek tőlük, ráadásul a rendőrök is üldözik őket. Akárhogy is, a barátság összetartja őket, és egy nap véletlenül összeismerkednek egy nyomozóval is. Bem, Bella és Bello vágya, hogy emberekké váljanak, és ez a nyomozóval kötött ismeretség hatására egyre erősebb bennük. Ezért az emberiség védelmében felveszik a harcot a gonosszal remélve, egy nap emberré válhatnak. De vajon sikerül nekik? Vajon egyszer az emberek elfogadják őket? Nézzétek meg a doramát, és megtudjátok.


Főbb szerepekben:



Dozou: 

Felirat: Srt

3 megjegyzés :

  1. Hát ilyen sorozatot se láttam még. Érdekes lehet a többi rész is. A szereplők azok nagyon jók. Köszönöm a munkátokat.

    VálaszTörlés
  2. Egy társadalmi problémára alapuló, fantáziadús dorama. És méghozzá Kame van főszerepben. Ettől jobb már nem is lehetne. Köszönöm szépen. * . * Innentől a nyaram dorama dús lesz, hisz egy hónap után végre itthon vagyok. Köszönöm az összes munkát előre is. * . * <3 :Đ

    VálaszTörlés