Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. június 6., szerda

Zenkai Girl 8. rész


Felirat: Ass Srt

6 megjegyzés :

  1. Te jó ég! Megállás nélkül potyogtak a könnyeim, mintha soha nem akarnának elfogyni. A vége olyan szép volt !!! Köszönöm ezt a részt is, nagyon vártam már :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen. :) Gondoltam, hogy valaki sírni fog rajta. >ww<

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen ezt a részt is, már nagyon vártam. Kedves kis rész volt, megható és szomorkás. A vége valóban érdekesen zárult. Történhetne némi "érdemleges" haladás is már a kapcsolatukban, mert a lány ezzel a "szeretlek, de nem nem tudom, hogy akarlak-e" hozzáállással kiborít.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Mikor már azt hiszem, nem teljesen reménytelen a csaj, mindig kiakaszt valamivel. Ez az egyetlen sorozat, ami képes tényleg felidegesíteni. :) Amikor a betétkönyvet odaadta a férfinek, kinyílt a zsebemben a bicska. Az, hogy a sráccal szemben rideg és érzéketlen, egy dolog, de az apjával szemben... A visszaemlékezésekből kiderült, hogy az apja mindig nagyon szerette, és a lehetőségekhez képest igyekezett boldoggá tenni őt. Hálából szégyelli, mert nem tökéletes? Nem becsüli meg a 24 éven át nehezen összegyűjtögetett pénzét, csak mert nem elég sok? Milyen ember az ilyen? Nem tudom kedvelni ezt a csajt, hiába próbálják a végén semmissé tenni a viselkedését. És a legszebb, hogy mindezek után, az apja még remélte, hogy elbúcsúzik tőle. Amikor meglátta a melegítős kocogó nőt, tökre megörült. Néha tényleg nem értem, miért akadok ki ennyire egy sorozaton. :) Mindenesetre köszi a fordítást. Megnézem a következőt is, hátha enyhít valamit a mostani állapotokon a lelkemben. :D

    VálaszTörlés