Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. július 23., hétfő

Youkai Ningen Bem 5. rész


Eziiis itt van. :3 
Elérkeztünk a dori feléhez. :D

Felirat: Srt

8 megjegyzés :

  1. Nekikezdtem a sorozatnak. A harmadik rész felénél dobtam. Valahogy nagyon unalmas. Kame állandóan olyan mélabús képet vág, mint akinek mindig valami baja van + megint ő a coolos csávó. Semmi bajom Kame-val, de kaphatna már valami más szerepet is. A Bera-t alakító színésznő szerintem ronda, a karaktere irritáló. A kiskölyök az egyetlen, meg Yui és a családja, akik elviselhetőek. A történet lapos, unalmas, a szörnyek meg komolyan... mintha valamikor az 1970-es években csinálták volna a maszkokat. Szóval, engem nem győzött meg.

    VálaszTörlés
  2. Hát most őszintén, nekem tök ugyanez a véleményem. Én is elkezdtem nézni (nem is tudom, kettő, vagy három részt láttam), és nekem is elég unalmasnak tűnt, pedig sokat vártam tőle. Azt megbocsátanám, hogy a szörnyek nem valami modernek (Buffyn nőttem fel, annál bénább lényeket nem lehet csinálni, mint amik ott voltak, mégis imádtam a sorozatot, sőt, tulajdonképpen még most is :D), de a történet nekem olyan semmilyen. Kame jól néz ki, de a karaktere unalmas, nem tudom átérezni a tragédiájukat, mert valahogy nem érintenek meg. Azért majd ha nagyon nem lesz mit néznem, megpróbálom kivégezni ezt is, ha már elkezdtem, de kicsit kínlódósnak érzem ezt a sorozatot, pedig Kame általában jó szerepeket vállal. Viszont szeretném már őt megnézni egy negatív karakter bőrében, az biztos érdekes lenne. :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ízlések és pofonok. :) Én végignéztem a sorit és nagyon bejött a sztorija és a tanulnivaló benne. Jó, mondjuk nem fogom többször újranézni, de egyszer mindenképpen megéri. Vannak benne negatívumok, de melyik doriban nincsenek? Ha azt nézzük, hogy mondjuk a Gokusenben a három évad ugyanarról szól, csak más szereplőkkel, ez sem sokkal különbözik tőle. :) Én élveztem a dorit. ^^

    VálaszTörlés
  4. Oké, ez igaz, viszont a Gokusenből eddig csak a második évadot néztem meg (Kame és Jin miatt), és az elsőt is csak és kizárólag Oguri Shun miatt fogom végig "szenvedni" (eddig kb három részt bírtam :D), szóval azzal is úgy vagyok, hogy már régen nem a történet izgalmáért nézem. Ott is zavar, hogy minden rész ugyanarról szól, a fiúk bajba kerülnek, de jön a rettenthetetlen Yankumi, és kihúzza belőle őket. :) Ez már két rész után elég fárasztó volt, csak hát ott vannak azok a "bűn ronda" fiúk... :DDD De Kame egyedül nem elég ahhoz, hogy a képernyő elé szegezzen, ha egyszer a sztori nem ragad magával. (Mondjuk van pár srác, akiért bármit végig szenvednék...) De azért majd valamikor tényleg letolom a sorozatot, csak előbb még azokat nézem meg, amiktől oda-vissza vagyok. De abban is igazad van, hogy ízlések és pofonok. Nekem is tetszenek doramák, amiktől mások rosszul voltak. Ez már csak ilyen dolog, nem tetszhet mindenkinek minden. :)

    VálaszTörlés
  5. Én is csak a poénok miatt néztem végig az összes évadot és mert mind a három évadban mások vannak. >< Persze, nekem is vannak kedvencebb dorijaim, szóval megértem. :D

    VálaszTörlés
  6. Különben a Gokusen sokkal jobb sorozat lett volna, ha nem arról szólna, hogy minden gondot Yankumi old meg. Ha mondjuk nem a tanárnőről szólna, hanem arról, hogy a diákok maguk oldják meg a problémáikat, szerintem ezerszer élvezhetőbb lenne, mert így kiszámíthatóak a részek, úgy meg tényleg lenne min izgulni. Szerintem maguk a részek jók, csak az a baj, hogy egyformán végződnek. :)
    Szóismétlések miatt sorry, erősen hajnal van, és ki sem látok már a résen. Megyek is a kis banditám mellé aludni, már ha hagy. :)

    VálaszTörlés
  7. Audry: A Gokusen mangából készült, ahol szintén Yankumi oldja meg a gondokat. Tehát nem nagyon tudtak mást összehozni belőle anélkül, hogy fel e borították volna az egész sztorit, bár pár változtatás persze volt. Mondjuk, Gokusenből az első évadot imádom - akkoriban azt sem tudtam ki az a Matsumoto Jun, vagy Oguri Shun, még 2003-ban -, a második évadot dobtam három rész után, a harmadikat már meg sem néztem. Megjegyzem, az animét később láttam, a mangát meg még később olvastam. XD

    VálaszTörlés
  8. Én nagyon szépen köszönöm ezt a dorama-t az összes részével. * . * Nagyon tetszik. Végre van amin mélyen el lehet gondolkodni. :Đ Köszönöm! <3

    VálaszTörlés