Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. augusztus 1., szerda

Code Blue 9. rész


Nagyon vártátok már, igaz? :33

Felirat: Ass Srt

1 megjegyzés :

  1. Nagyon megörültem, hogy van új rész! :) Tudom, hogy mindig csak Aizawát ajnározom, de úgy tűnik, kezd végre érzéketlen robotból emberré válni. Egyre többször vetkőzi le a nemtörődöm álcáját, és tör ki belőle az érző, jószívű ember.
    Kuroda-sensei számára nagyon nagy csapás volt ez a rész. Nem elég a saját tragédiája, még a fia miatt is aggódhat, de a legszörnyűbb, hogy éppen akkor történt minden, amikor már nem tud többé segíteni a fián, pedig most először fordult elő, hogy szükség lett volna rá. Nem tudom elképzelni, ez milyen érzés lehet, mekkora trauma és fájdalom, ugyanakkor az, amit a lánynak mondott... Teljesen megértem, ha ezt érzi, de azt nem, hogy a szemébe is mondja. Persze a csajszi is elég gáz, ha arra a kérdésre, hogy visszazökkent-e a megszokott kerékvágásba, azt feleli, hogy igen. Ezzel azt érzékelteti, hogy Kuroda-sensei kiesése tulajdonképpen nincs hatással sem a kórházra, sem a munkájukra. Ebből a szemszögből nézve megérdemelte, amit a sensei mondott. Azt azonban álmomban nem gondoltam volna, hogy éppen Aizawa fog utána futni.
    Nem tudom, hogy végül mennyi érzelmet engednek a sorozatba, és lesz-e közöttük valami, vagy megmaradnak a munkakapcsolatnál, de szerintem Aizawának jót tenne, ha lenne mellette valaki, aki emlékezteti arra, hogy ő is ember. Tetszik, hogy fokozatosan oldódik fel, és nyílik meg, hogy végre kételkedik a tökéletességében és isteni mivoltában. És az is tetszett, hogy ennyire megviselte az egész. Végre valami, amin nem tud könnyedén túllépni. Bár ha úgy nézzük, a nagyin sem tudott, csak ott azért jobban tartotta magát, mint itt...

    Köszönöm a fordítást, és bocs a sok fecsegésért, de tényleg annyira megörültem! :)

    VálaszTörlés