Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. augusztus 1., szerda

Papadoru 7. rész


Chinatsu meghozta a kövi részt. ^^

Felirat: Srt

2 megjegyzés :

  1. Hát ez a rész... Néhány dolog most megváltozott. Például most először igazán szimpatikus volt nekem Nikishido. Engem nagyon idegesített, hogy olyan szerencsétlen, de most igazán a sarkára állt a kamerás incidensnél, ráadásul az is nagyon tetszett, ahogy szépen lassan felfogta, mit jelent a gyerekek számára az apjuk felbukkanása. Az, hogy végig tanácstalan volt, ugyanakkor próbált úgy viselkedni, hogy azzal a családnak a lehető legkönnyebbé tegye a dolgokat, nagyon megható volt számomra, ám a végén gyakorolt gesztusára nem találok szavakat. Ez most tényleg váratlan volt számomra, megdöbbentett a döntése, és egyben le is nyűgözött. Ami még említésre méltó, az Mei-chan reakciója. Milyen vicces, hogy ő fogadta el legnehezebben Ryót, és végül őt rázta meg legjobban, ami történt. most tényleg sajnálom, hogy nem volt következő rész. Eddig messze ez vitte nálam a pálmát. Nagyon remélem, hogy a következő is ennyire érdekes lesz.

    Jah, bár nem vagyok nagy Ryo fan, nekem nem az esetem a srác (ezt már írtam is azt hiszem), azért az a jelenet, amiből a képet vettétek a poszthoz, igazán dögösre sikeredett. Az a nézése egy pillanatra elhitette velem, hogy bejön nekem. Aztán a varáz később elszállt, mikor levetkezte a szenvedélyes vadságot, és visszavedlett önmagává, de akkor is, ott egy percig egészen megtetszett. :D

    Köszi a fordítást, és külön köszi, hogy ennyi mindent zúdítottatok ránk ilyen rövid idő alatt. Pár napig nem voltam fenn, és most néztem, hogy mennyi pótolni valóm van. Sajnos a Route 66 frisst későn vettem észre, így az marad holnapra, ahogy az Ero klipje is (ami nagyon nagyon bejövős szám, szóval tényleg érdekel a szövege, már csak azért is, mert a klipje több, mint fura volt számomra. :D)

    VálaszTörlés
  2. Én is az eddigi legjobb résznek mondanám. És tényleg jó volt, hogy mintha kicsit saját magát is legyőzte volna. Még amikor hárman tanácskoztak a garázsban odanyögtem volna hogy a pénzemet meg kérem vissza. Azt hiszem a legszörnyűbb ha valaki hazudik, és minél közelebb áll hozzánk annál rosszabb. :( De hiába, ha az apjuk. :\
    És Ryo lépése is várható volt. Hiszen nem teheti ki a családját közszemle elé. Amúgy is elég dolgon mentek keresztül, nem kell ez még nekik is. :S Egy jó döntésnek mondható volt hirtelen, de remélem nem így fogja lerendezni.
    Köszönöm a feliratot! * . *

    VálaszTörlés