Kérjük, hogy az általunk készített feliratokat, hardsub videókat NE töltsétek fel semmilyen videómegosztó oldalra sem. Köszönjük, és jó böngészést.

2012. november 18., vasárnap

1. Szülinap


Bizony egy évesek lettünk, és ennek örömére hoztunk nektek egy adag videót. :3
Köszönjük, hogy velünk vagytok és remélem még sokáig együtt leszünk. ^^

CN Blue csomag: 001 002 003 004 005 006
NewS, TegoMass csomag: 001 002 003 004 005 006 007
FT Island csomag: 001 002 003 004 005 006 007 008 009


11 megjegyzés :

  1. Még csak egy év? Abból, ami le van fordítva, és amilyen jó minőségben dolgoztok, azt hittem, már sokkal régebb óta működik az oldal. Köszönöm az eddigi fordításaitokat, remélem még sokáig élvezhetem a munkáitokat. Boldog születésnapot!

    VálaszTörlés
  2. Ez most engem is meglepett. Döbbenet, mennyi mindent lefordítottatok már ilyen rövid idő alatt. Én is azt gondoltam, hogy régebbi az oldal. Nos, ez is egy magyarázat arra, miért van nálam a top háromban. :)
    Boldog szülinapot, és én is azt kívánom, amit az üzenőfalon annyian: Még jó sokat belőle, mindannyiunk örömére! :D Köszi minden munkátokat, és a jóindulatot is, amit rendszeresen tapasztalok tőletek.

    Szép napot!

    VálaszTörlés
  3. Boldog születésnapot nektek!
    Úgy gondolom sikeres volt ez az egy év.
    Gratulálok és még sok-sok ilyen évet kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Egy kérdés. Ezek most milyen formátumú fájlok? Mert én összeillesztettem őket, de ugye nem ad neki formátumot, avival meg nem működik. Mit kéne mögé írnom, hogy életet lehelhessek az információ kötegbe? :)

    VálaszTörlés
  5. Ah, igen. :) Ezek tömörített fájlok. Szóval ha összeillesztetted őket, utána még ki kell csomagolni. :)Ha nincs utána kiterjesztés, akkor írj egy '.rar'-t a végére. :)

    VálaszTörlés
  6. Kívánjuk hogy legyen még több év:D

    VálaszTörlés
  7. További sok sikert kívánok és azt, hogy örömet leljetek a munkátokban. :D
    Gratulálok!

    Blackfield :]

    VálaszTörlés
  8. Köszönjük mindenkinek! ^__^ *ölel*

    VálaszTörlés
  9. Sajna nekem így sem engedi kicsomagolni. Azt mondja, hogy nem talál archívumot. Egyedül a CNB-sel kezd valamit, de végül azt sem bontja végig, ott is hibát ír, illetve, hogy nincs vége az egyik file-nak. TC-vel és WinRAR-ral sem sikerült. De úgy tűnik, csak nálam van hiba, mert más nem panaszkodik. Engem már megint nem szeret. :) Ha egy file lenne, felmerülne bennem a gondolat, hogy esetleg hibásan jött le, na de háromból három, az elég valószínűtlen. :)

    VálaszTörlés
  10. Ez fantasztikus.... -.- Megálmodom, mi lesz. Ha kell, felteszem egyesével a videókat. ><

    VálaszTörlés
  11. Hát ha mindenki másnál jó, akkor így jártam. :) Csak miattam nem érdemes szenvedned vele. Ami igazán a szívem csücske ebből, azt barátnőm már lefordította nekem (KHJ), a többit meg nem ismerem annyira, max egy-két számig. Úgyhogy leginkább a kíváncsiság miatt néztem volna meg őket. :) Talán jövőre, a következő szülinapotokon. XD

    De, azért nagyon köszi a jó szándékot! (Mint mindig :D)

    VálaszTörlés